Membrii trupei “Alb Negru” evolueazã pentru Universitatea Petroşani

Andrei Ştefãnescu şi Ghedi Kamara au debutat astãzi la echipa din Petroşani, care s-a impus cu 5-0 în faţa celor de la Retezatul Haţeg.

Meci cu iz de sãrbãtoare pe dealul universitãţii din Petroşani, unde se serbeazã şi zilele municipiului, dar şi cei 50 de ani pe care îi va împlini mâine echipa localã, încununaţi cu o victorie clarã în cadrul celei de-a doua etape a Ligii a IV-a.

Gazdele au deschis scorul dupã 20 de minute, Stanci reuşind un şut superb de la 20 de metri, peste portar. Peste doar 8 minute, Işfan dubla avantajul, transformând un penalty obţinut de Spânoche. Cu 5 minute înainte de pauzã atacantul oaspeţilor, Adrian Timofte, putea înscrie, dar portarul Dobrai a respins ambele vole-uri ale singurului jucãtor de remarcat al Haţegului.

Dupã pauzã, o datã cu intrarea în teren a celor doi cântãreţi, jucãtorii gazdã s-au dezlãnţuit, înscriind încã trei goluri. În minutul 47 Soare sprinta pe partea dreaptã şi şuta din unghi, la colţul scurt, pe lângã portarul Itul. Scorul a devenit 4-0 în minutul 67, când Berci a finalizat perfect din careu, dupã pasa lui Alin Apetrei, fratele mai cunoscutului Gabriel Apetrei. Rezultatul final a fost stabilit în minutul 70 de autogolul lui Spãtar, care a trimis mingea în propria poartã cu genunchiul, dupã o acţiune excelentã a lui Stanci.

Universitatea Petroşani – Retezatul Haţeg 5-0 (2-0)
Au marcat: Stanci 20’, Işfan 28’-penalty, Soare 47’, Berci 67’, Spãtar 70’-autogol
Cartonaşe galbene: Kamara 78’, Coldea 83’ / Itul 28’

Universitatea (antr. I. Stelescu): Dobrai – Işfan, Konicska, Belei (Pãpuricã 66’), Stanci – Creciunesc, Stan (Kamara 46’), Coldea, Berci – Soare (A. Apetrei 61’), Spânoche (Ştefãnescu 71’). Rezerve: Câmpean – Szalacs, Jitea

Retezatul (antr. I. Alexoi): Itul (Nistorescu 52’) – Dânãu, Stanciu, Spãtar, Daj (Albesc 52’) – Uruci, Petea, Turcu, Gavriluţi – Ciolea, Timofte (Avramesc 78’). Rezervã: Jurj

~ by alexbeldea on September 3, 2010.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: