Ionel Augustin a condus primul antrenament al Minerului

Astãzi, 5 iulie, în jurul orei 10, echipa din Lupeni s-a reunit sub conducerea noului antrenor, Ionel Augustin.

Antrenorul a fost aşteptat câteva minute în plus la Lupeni, acesta încurcând drumul spre Lupeni cu cel spre Petroşani, oraş în care a şi jucat, timp de un sezon, pentru Jiul. La sosire, Augustin a fost întampinat de staff-ul administrativ al Minerului, de presã, dar şi de lotul de jucãtori. Dupã ce s-a “instalat” în noul sãu birou , Ionel Augustin a condus primul antrenament al Minerului în vederea noului sezon de Liga a II-a, pe parcursul cãruia antrenorul a declarat cã doreşte sã formeze o echipã competitivã la Lupeni.

Astfel, lotul prezent la reunire a fost format din: Pascal, Mecea (revenit de la U Craiova), Marinescu (Progresul Bucureşti), Mogoşanu (U Craiova) – Corcoveanu, Kalai, Câmpean, Andriţoiu, Neacşu, Daj, Costea, Koko, Lumperdean, N. Popescu, Pepenar, R. Cristian, Diaconescu, Vodiţã (Fortuna Covaci), Suciu (Fortuna Covaci), Itu, Gideon, Hegba, Pârjol (Dunãrea Giurgiu), Necatu (FCM Târgovişte).

De asemenea, de Minerul Lupeni s-au şi despãrţit, momentan, 7 jucãtori: Hotoboc, plecat la U Craiova, în timp ce E. Popa, Ciolca, Cozma, M. Gheorghe, Omoduemuke şi Şulea îşi cautã o nouã echipã.

Dupã ce îşi va forma o idee în privinţa lotului de jucãtori, Ionel Augustin îşi va conduce echipa într-un cantonament centralizat, perioada preconizatã fiind 20-30 iulie, acesta preferând un loc cât mai apropiat de Lupeni, pentru a nu se pierde timp şi a nu se acumula efort din cauza deplasãrii.

În sezonul 2010-2011, Ionel Augustin îi va avea secunzi pe Iosif Rus şi pe Andrei Ardelean, aceştia fiind de ani buni în cadrul staff-ului tehnic al echipei din Vale.

~ by alexbeldea on July 7, 2010.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: